• mj@morten-jacobsen.com
  • 50551007

Hvem er jeg?

Mit navn er Morten Jacobsen. Jeg er igang med fjerde år af en 4-årig NLP-psykoterapeut uddannelse, ved Dansk NLP institut i Århus.

Min historie

Siden midt i 90’erne, hvor jeg for første gang stiftede bekendtskab med NLP har jeg haft lyst til at tage en NLP uddannelse.

 

Min professionelle karriere

Når jeg ikke hjælper andre gennem coaching arbejder jeg som senior projekt leder i et rådgivende ingeniør firma, mine hovedopgaver her er salg og projektledelse indenfor vedvarende energi. .

Jeg har mere 20 års erfaring som ingeniør, og jeg har en en HD i organisation. Jeg har desuden boet og arbejdet 1½ år i Japan.

Min fritid

Sideløbende med min erhvervskarriere har jeg gennem mere end 12 år været frivillig leder i forskellige idrætsforeninger, som fodboldtræner for drenge fra U6-U12. Gennem mit frivillige arbejde har jeg fået mulighed for at arbejde som konsulent i DBU.

I DBU har jeg været med til at implementerer DBU’s nye børnestruktur “Holdninger og Handlinger” blandt andet gennem seminarer og workshops.

Som en videreførelse af DBU arbejdet blev jeg ansat i OB, som børnechef, med opgaven at implementere DBU’s holdninger og handlinger i OB’s børneafdeling.

Som fodboldtræner har jeg en UEFA B-licens, som desværre er udløbet nu.

 

Du kan kontakte mig på tlf 50 551 007 eller mail morten@changeurmind.dk

Min adresse er: Klokkens Kvarter 92, 5220 Odense SØ


Translate »