• mj@morten-jacobsen.com
 • 50551007

Outplacement forløb

Outplacement forløb

Er du uden job, eller står du over for et jobskifte, er et outplacementforløb det, du har brug for.

I et outplacementforløb vil vi afdække dine ønsker, kompetencer, muligheder og værdier.

Desuden vil du, hvis du vælger et outplacementforløb, få udfærdiget et CV, samt få værdifulde input til opsætning af din LinkedIn profil.

Outplacementforløbet bliver tilpasset dine aktuelle behov. Et typisk forløb kan se således ud:

 1. Afdækning af nuværende situation og opstilling af ønsker for eventuelt job.
  Du får et struktureret indblik i din nuværende arbejdssituation, samt hvilke forhold i et nyt job, der er særlige vigtige for dig.
 2. Afdækning af kompetencer.
  For at kunne udfærdige dit CV, og for at du kan målrette din søgning til præcis dit drømmejob, er det vigtigt, at du kender dine kompetencer. Vi vil arbejde med både dine faglige og personlige kompetencer.
 3. Udfærdigelse af CV.
  På baggrund af det arbejde, vi har gjort i pkt. 1 og 2, skal du udfærdige dit CV. Du får en særlig skabelon til udfærdigelsen, og derefter sørger jeg for den grafiske opsætning. Dit CV er meget vigtigt i din jobsøgning, og derfor vil du få en masse sparring i dette arbejde.
 4. Opdatering af LinkedIn profil
  Utrolig mange jobs bliver besat via LinkedIn, derfor er en skarp LinkedIn profil af største vigtighed. På baggrund af det CV, vi har udfærdiget, får du opdateret din LinkedIn profil.
 5. Hjælp til jobansøgninger
  Når du har fundet drømmejobbet, skal du have søgt det.
  Jeg hjælper dig igennem hele processen.
  Du får sparring på, om jobbet nu også er det, du ser som dit drømmejob.
  Jeg hjælper dig med at forstå indholdet i jobannoncen, og hvad du eventuelt skal være særlig opmærksom på og stille spørgsmål til.
  Du får sparring til din ansøgning.
  Hvis du får afslag på din ansøgning, ser vi på, hvordan du bruger afslaget konstruktivt til at forbedre din næste ansøgning.
 6. Forberedelse til jobsamtaler.
  En grundig forberedelse til din jobsamtale er af største vigtighed. Du er blandt de få udvalgte, og nu skal det sidste skridt tages.
  Jeg hjælper dig med både den faktuelle forberedelse og den mentale forberedelse, så du kan møde op til samtalen og være 100% skarp.

Du skal gennem hele forløbet forvente en del hjemmearbejde for at få det bedste resultat.

Jeg tilbyder følgende forløb:

Basis forløbet for dig, som har brug for en grundlæggende coaching for at blive klar til at søge nyt job.

Prof forløbet er for dig, der gerne vil stå først i ansøgerbunken, være helt skarp på dit CV, samt stå godt rustet til jobsamtalen.

VIP forløbet er for dig der vil spille på alle tangenter. Du får en grundig coaching på dine job ønsker og på dine kompetencer. Du får et knivskarpt CV og en stærk LinkedIn profil. Du får coaching til din job søgninger og en værdifuld opfølgning på dine jobsamtaler.


Translate »