• mj@morten-jacobsen.com
  • 50551007

Karriere boost

  • 0

Karriere boost

Torben

Torben havde mistet sit job efter mange år i samme firma. Torben er desuden i en alder hvor det for nogen kan være svært at overbevise arbejdsgivere om at man er værd at satse på.

Når man har rundet de 50 år kan det for mange være svært at komme i betragtning til nye jobs. Det kan der være mange årsager til, men lige så mange årsager der til at det er svært lige så mange er der til at de godt kan lade sig gøre.

Sammen fandt Torben og jeg frem til en masse gode evner, egenskaber og kvaliteter han kan tilbyde en kommende arbejdsgiver. Desuden fik vi “shinet” ansøgning og CV op, så det hele tager sig mere indbydende ud. Sidst men ikke mindst fik vi arbejdet med selvværd og selvtillid, således at Hans nu er meget bedre rustet til at jagte den næste karriere.

Sidste nyt! Torben har fået sit drømmejob og kan forhåbentlig se frem til mange år på arbejdsmarkedet endnu.

Marie

Marie havde været færdiguddannet fra universitet i næsten et år, men endnu ikke kommet igang med at bruge sin uddannelse. Istedet var tiden gået med at passe det job hun havde i studietiden nu bare på fuld tid.

Det var ikke en holdbar løsning og ikke det hun ønskede at få ud af sin uddannelse. Hun havde derfor sagt jobbet op for at bruge tiden på at få gang i karrieren

Marie fik lagt en plan for hvordan en struktureret jobsøgning skulle foregå. Planen indebar hvilke virksomheder der var relevante for hende og hvordan hun skulle “angribe” dem.

Som med Torben fik hun også rettet CV og ansøgning til. Vi arbejdede ligeledes med selvværd og selvtillid samt teknikker til hvordan man sørger for at en samtale forløber som man ønsker.

For Marie handlede det også om at få lagt en plan for hver dag så overspringshandlingerne kunne holdes på afstand.

Marie har nu fundet et job som passer til hendes uddannelse og den karriere hun drømte om er nu i fuld gang.


Translate »