• mj@morten-jacobsen.com
  • 50551007

Øget livskvalitet

  • 0
Bedre livskvalitet

Øget livskvalitet

En af mine seneste klienter havde henvendt sig fordi hun synes hverdagen og livet efterhånden var blevet lidt for gråt. Alle de aktiviteter hun før havde haft så meget glæde af var hun nu træt af. Hun ønskede egentlig bare at få lidt af livsglæden tilbage.

Efter første konsultation fandt vi frem til, at der var sket nogen ændringer på hendes arbejde, som havde påvirket hende mere end hun selv var klar over. Vi fandt frem til at der rent faktisk var nogen ting hun selv kunne gøre for at få en bedre arbejdssituation. Det krævede en indsats og at hun kunne få overbevist andre om de ændringer der skulle foretages. Vi fik lagt en plan for hvordan hun skulle gribe det an og hun gik i gang den førstkommende arbejdsdag.

2 uger efter mødtes vi igen. De nye tiltag var blevet fremlagt, men af forskellige årsager gik det ikke helt som det skulle. Til slut i vores samtale kom det frem at hun også var blevet ramt af en familie tragedie, som hun ikke helt havde fået bearbejdet. Den slags kan også have stor betydning om vi har et positivt syn på vores hverdag. Da tiden næsten var gået fik min klient nogen værktøjer med hjem, som kunne hjælpe hende med at bearbejde tragedien. Det blev aftalt af ved næste konsultation vill vi arbejde mere grundigt med denne tragedie.

På den tredie konsultation dukkede en ualmindelig glad klient op. Værktøjerne havde virket fantastisk. De nye tiltag på arbejdet var blevet fuldt implementeret og hun havde i høj grad genfundet glæden ved hendes fritidsaktiviteter, som er meget vigtige for hende.

Hun havde fået løst de problemstillinger hun var kommet med og havde fået en meget lysere hverdag og havde ovenikøbet sat sig nye mål.


Translate »