• mj@morten-jacobsen.com
  • 50551007

Stress coaching

Fakta om stress:

Facts: 60 % af danske ledere kan identificere stress og mistrivsel men 71 % ved ikke, hvordan de skal tackle det. Det viser en undersøgelse fra AS3  der har spurgt over 200 ledere.

430.000 danskere har symptomer på alvorlig stress hver dag. Det svarer cirka til 12% af befolkningen.
Op mod hver fjerde sygemelding skyldes dårligt psykisk arbejdsmiljø. Det svarer til 35.000 danskere, som hver dag er sygemeldte på grund af psykosociale faktorer. Stress koster samfundet 14 milliarder kroner om året i form af sygedage, tidlige dødsfald og udgifter til sundhedsvæsnet.

Stress er skyld i en million fraværsdage årligt, 30.000 hospitalsindlæggelser og 500.000 henvendelser i almen praksis hvert år.
I følge verdenssundhedsorganisationen WHO bliver stress en af de væsentligste kilder til sygdom i 2020.

Hvad er stress?

Vi har ca. 70.000 tanker hver dag. Når vi engagerer os i tanker der vækker bekymringer hos os, er det potentielt stressudløsende. Stress er således en reaktion vi får, når vi bruger for meget tid og energi på negative bekymringstanker.

Med MINDStrain metoden lærer du simple og effektive teknikker til at kontrollere hvilke tanker du engagerer dig i, og du kan derved undgå stress.

Du kan sammenligne tanker med at være på running sushi. Dine tanker er de forskellige skåle der kommer forbi dig, og du bestemmer selv hvilke du tager over på dit bord og spiser.

Behandling

MINDStrain Stress Coaching

Hvis din virksomhed er tilknyttet Securitas Strain Line har du mulighed for at få dækket et stressforløb. Du skal blot henvende dig i din virksomheds HR afdeling eller hos din daglige leder, så vil de hjælpe dig med det videre forløb.
Skulle din virksomhed, desværre, ikke være tilknyttet Securitas Strain Line, har du alligevel mulighed for at få et stressforløb. Du skal blot henvende dig direkte til mig, evt. via kontaktsiden, på tlf. 50 551 007 eller mail morten@changeurmind.dk

Jeg er uddannet MINDStrain stress coach, og  arbejder med stress coaching efter MINDStrain metoden.

Traditionelt set får mennesker med stresssymptomer 10-15 psykologsamtaler, før de føler de er på benene igen. Ofte følger der lange sygemeldinger med. MINDStrain metoden er bl.a. baseret på metakogntive principper og metoder. Metoden har en dokumenteret effekt og langt de fleste er vil være stressfrie efter 3-5 behandlinger.

Ovenstående kan du også læse på www.mindstrain.com. Her kan du også læse mere om behandlingen og om baggrunden for at netop MINDStrain metoden er så effektiv.

Prisen for en stress behandling er kr 7.500,- inkl. moms


Translate »