• mj@morten-jacobsen.com
  • 50551007

Hvem er jeg?

Profil billede

Mit navn er Morten Jacobsen. Jeg er igang med fjerde år af en 4-årig NLP-psykoterapeut uddannelse, ved Dansk NLP institut i Århus.

Min historie

Siden midt i 90’erne, hvor jeg for første gang stiftede bekendtskab med NLP har jeg haft lyst til at tage en NLP uddannelse.

Desværre gik det for mig som for mange andre. Årene gik og jeg kom aldrig i gang.

Efter en skilsmisse i 2012, kontaktede jeg en terapeut for at komme ovenpå og for at få ny mening og retning med mit liv. Tilfældet ville at jeg havde fået fat en terapeut der var i gang med en NLP uddannelse. På bare 2 uger var jeg som et nyt menneske og min interesse for NLP var atter vakt til live. Min terapeut opfordrede mig til at påbegynde en uddannelse, dels på grund af min interesse og dels på grund af det element af selvudvikling der ligger i uddannelsen.

i 2013 begyndte jeg så på NLP Practioner uddannelsen og allerede efter et år havde jeg lyst til at hjælpe andre og siden 2014 har jeg derfor drevet min egen coaching og terapi klinik. Udover coaching har jeg også mentaltræning for eliteidrætsudøvere.

Som et led i mentaltræningen har jeg desuden en workshop for forældre til unge idrætstalenter.

Det kan I læse mere om på www.morten-jacobsen.com

Min professionelle karriere

Når jeg ikke hjælper andre gennem coaching arbejder jeg som rådgivende ingeniør, mine hovedopgaver her er salg og ledelse indenfor vedvarende energi. Mine primære arbejdsopgaver er salg og projektledelse i USA, Mellemamerika og Afrika.

Jeg har mere 20 års erfaring som ingeniør, og jeg har en en HD i organisation. Jeg har desuden boet og arbejdet 1½ år i Japan.

Min fritid

Sideløbende med min erhvervskarriere har jeg gennem mere end 12 år været frivillig leder i forskellige idrætsforeninger, som fodboldtræner for drenge fra U6-U12. Gennem mit frivillige arbejde har jeg fået mulighed for at arbejde som konsulent i DBU.

I DBU har jeg været med til at implementerer DBU’s nye børnestruktur “Holdninger og Handlinger” blandt andet gennem seminarer og workshops.

Som en videreførelse af DBU arbejdet blev jeg ansat i OB, som børnechef, med opgaven at implementere DBU’s holdninger og handlinger i OB’s børneafdeling.

Som fodboldtræner har jeg en UEFA B-licens, som desværre er udløbet nu.

 

Du kan kontakte mig på tlf 50 551 007 eller mail morten@changeurmind.dk

Min adresse er: Klokkens Kvarter 92, 5220 Odense SØ


Translate »