fbpx

COACHING

Ledercoaching

“Jeg har øget omsætningen med 23% i løbet af mit 6 måneders coaching forløb hos Morten Jacobsen”, udtaler en salgschef i en mellemstor virksomhed.

Er det en virkelighed, du også kunne tænke dig? Vi ved alle, at motiverede og engagerede medarbejdere skaber øget omsætning, lavere sygefravær og mindre medarbejderomsætning.
Gennem et ledercoachingforløb kan du, eller dine ledere opnå øgede ledelseskompetencer, forbedre kommunikationen og blive i stand til at udstråle mere autenticitet. Kort sagt – blive en bedre leder.

Karrierecoaching

“Jeg fandt ud af at min personlighed og mit hidtige karrierevalg pegede i modsatte retninger. Hos Morten fandt jeg en måde at kombinere de to så jeg nu har kunnet finde mit drømmejob”

Vil du sikre, at du træffer de rigtige karrierevalg? Er du kørt fast i din karriere; eller er dit nuværende job ikke længere motiverende? Et individuelt karrierecoaching forløb klarlægger, hvad der skal til, for at du kan nå dine karrieremål og lande dit drømmejob. Gennem personlighedstest, kompetenceafklaring og jobtilfredshedsanalyse sætter vi et klart mål for din karriere, samt en plan for, hvordan du når dit mål.
I arbejdet tager vi ligeledes hensyn til dine øvrige ønsker for livet, så som familiens livsstil mm. Der er altså tale om et 360° syn, så vi finder den helt rigtige karriere for dig.

Outplacement

“Efter en fyring, fik jeg et jobcoaching forløb hos Morten Jacobsen. Jeg var kræsen omkring mit nye job, men min øgede bevidsthed om hvad mine kompetencer er og hvad min job krav og ønsker er sikrede mit det job der passer på ale parametre.”

Er virkeligheden ikke fulgt med planerne, og står din virksomhed over for lukning af forretningsområder, nedskæringer, flytning af kontorer eller andre forhold, hvor medarbejdere ufrivilligt skal forlade virksomheden, er et outplacement forløb målrettet til dette. Et outplacement forløb er et individuelt forløb, hvor der er fuldt fokus på at skabe nye muligheder ud fra den enkeltes behov og ønsker. Forløbet indeholder personlighedstest, kompetenceanalyse, opbygning af CV, samt sparring til ansøgninger og jobsøgningsforløb. Undervejs tilbydes 1:1 coaching samtaler omkring jobsøgning og jobsamtaler.

Ledercoaching

Vil du gerne styrke dit lederskab? Se mere herunder.

Karrierecoaching

Et karrierecoachingforløb kan være gavnligt for dig.

w

Outplacement

Er du uden job, eller står du over for et jobskifte?

Kontakt

ADRESSE

Klokkens Kvarter 92,
5220 Odense SØ

TELEFON