fbpx

STRESS COACHING

Fakta om stress:

Facts: 60 % af danske ledere kan identificere stress og mistrivsel men 71 % ved ikke, hvordan de skal tackle det. Det viser en undersøgelse fra AS3  der har spurgt over 200 ledere.

430.000 danskere har symptomer på alvorlig stress hver dag. Det svarer cirka til 12% af befolkningen.
Op mod hver fjerde sygemelding skyldes dårligt psykisk arbejdsmiljø. Det svarer til 35.000 danskere, som hver dag er sygemeldte på grund af psykosociale faktorer. Stress koster samfundet 14 milliarder kroner om året i form af sygedage, tidlige dødsfald og udgifter til sundhedsvæsnet.

Stress er skyld i en million fraværsdage årligt, 30.000 hospitalsindlæggelser og 500.000 henvendelser i almen praksis hvert år.
Ifølge verdenssundhedsorganisationen WHO bliver stress en af de væsentligste kilder til sygdom i 2020.

Hvad er stress?

Vi har ca. 70.000 tanker hver dag. Når vi engagerer os i tanker der vækker bekymringer hos os, er det potentielt stressudløsende. Stress er således en reaktion vi får, når vi bruger for meget tid og energi på negative bekymringstanker.

Min stress coaching bygger på metakognitive principper og lærer dig simple og effektive teknikker til at kontrollere hvilke tanker du engagerer dig i og du kan derved undgå stress.

Stress coachingen tager udgangspunkt i at lærer dig at styre dine tanker, således at dine tanker ikke får lov til at udlyse en stress reaktion. I den sammenhæng vil du opdage at det er mindre vigtigt hvad der er årsagen til din stress.

 

Stress coaching forløbet

 

Et stress coaching forløb består af maks 5 behandlinger. De fleste er stressfrie efter 3 behandlinger. Undervejs i forløbet monitorerer vi din tilstand og måler på dit stress niveau, således at vi er sikre på , at vi når i mål.Traditionelt set får mennesker med stresssymptomer 10-15 psykologsamtaler, før de føler de er på benene igen. Ofte følger der lange sygemeldinger med. MINDStrain metoden er bl.a. baseret på metakognitive principper og metoder. Metoden har en dokumenteret effekt og langt de fleste er vil være stressfrie efter 3-5 behandlinger.

 

 

 

 

Kontakt

ADRESSE

Klokkens Kvarter 92,
5220 Odense SØ

TELEFON