fbpx

Teamudvikling

For et hold er det allervigtigste, at alle trækker i samme retning på holdet. Alle vil selvfølgelig gerne vinde, men ambitionsniveauer kan være forskellige, både for holdet og individuelt. Derfor er noget af det vigtigste på holdet, at der skabes nogle fælles værdier, en fælles kultur og nogle fælles mål for holdet.

Det er dog ikke nok for at undgå de udfordringer, der kan være på et hold. Der kan let opstå konflikter, og der kan være enkelte deltagere på holdet, som oplever kriser.

Alle, der har dyrket holdsport, er bekendt med, at nogen gange fungerer holdet bare rigtig godt og andre gange kan et hold, der på papiret ser stærkt, ud slet ikke få det til at fungere. Af og til ser man også at et meget succesfuldt hold, som måske sikrer sig førstepladsen i rækken, oprykningen, eller måske ovenikøbet mesterskabet, i den efterfølgende sæson slet ikke fungerer nær så godt. På trods af at det er samme hold, træner osv.

Alle disse forhold kan der arbejdes med.

et første trin er en fælles team afklaring hvor værdier og kultur, målsætninger osv. fastlægges. I den første fase arbejdes der også med motivationen på holdet og med værktøjer til at opnå det rette spændingsniveau.

Efterfølgende skal der arbejdes med at opbygge og fastholde kulturen, og værdierne, og der skal følges op på målsætningerne. Det vil ske gennem regelmæssige teamudviklingssamtaler, og individuelle samtaler, således at processen hele tiden holdes på sporet.

I denne proces kan spirende konflikter, formdyk eller lignende hurtigt spores og afhjælpes.

Mentraltræningsforløb

Er du interesseret i et mentaltræningssforløb?

Forældreworkshop

Måske er en forældreworkshop lige noget for jer.

Mentaltræning for ungdomsspillere

Se nærmere herunder.
w

Forældrecoaching

Som forælder skal du være bevidst om at din rolle.
Kontakt

ADRESSE

Klokkens Kvarter 92,
5220 Odense SØ

TELEFON