fbpx

Forældrecoaching

Du ønsker sikkert ligesom alle andre forældre det bedste for dit barn. Som forælder til en eliteidrætsudøver følger du fra første række dit barn og oplever alle de glæder og sorger dit barn oplever i forbindelse med sin idræt. Du ved også hvor meget energi og hvor mange følelser dit barn lægger i sin idræt.

Hvis du kan genkende nogen af nedenstående problemstillinger og du kunne tænke dig at være den bedst mulige forælder støtte for dit barn i dets idrætsliv, så kan du have stor gavn af et coachingforløb. Du kan evt også booke en 3-timers workshop sammen med andre forældre i din klub og derigennem få en masse gode råd og input til hvordan du på bedst mulig vis kan hjælpe dit barn til en succesfuld idrætskarriere.

I dine følelsers vold

Som forældre bliver vi helt naturligt meget påvirket af de store udsving i følelsesregistret, som vores barn oplever. Læg hertil hertil sejrer og nederlag og det ubehagelige ved, at der faktisk er andre børn og forældre der vil forhindre netop vores barn i at opnå den succes og glæde vi ønsker for dem.

Hvordan takler du de situationer? Hvordan takler du de notorisk upartiske dommere? hvordan takler du følelsesmæssigt dit barns successer og fiaskoer?

Er din håndtering af dine egne følelser til gavn for dit barns idrætskarriere?

Forældre ambitioner

Kan du desuden se dig selv i spejlet og 100% ærligt sige at du ikke selv har nogen ambitioner for dit barn?

Det kan du sikkert ikke – og det håber jeg heller ikke du kan. Ambitioner på vores børns vegne, har ALLE forældrer. Hvad end det drejer sig om OL-guld, højere karakterer i skolen, uddannelse, popularitet blandt vennerne, så ønsker vi det bedste for vores børn.

Ambitioner på vores børns vegne er altså ikke nødvendigvis noget skidt. Men, alt med måde når ambitionerne er et udtryk for at det styrker vores eget selvværd så bliver det skidt. Den slags ambitioner vil være direkte til skade for dit barns idrætskarriere.

Din rolle i dit barns (idræts)liv

Som forælder skal du være bevidst om at din rolle som forælder er at være netop – forælder. Dit barn vil altid se dig som forælder uanset hvilken rolle du forsøger at påtage dig.

Der er mange der er involveret i dit barns idrætsliv og de har hver deres funktion.

Det er vigtigt at du som forælder holder dig til netop din rolle, forælderrollen. Dit barn kan meget let blive forvirret hvis far eller mor begynder at blande sig i taktik, træningsmetoder eller lignende. Når dit barn har brug for mental støtte kan der også være faldgruber hvis du som forælder vil påtage dig den rolle.

Derfor vær først og fremmest far eller mor for dit barn.

Forældrecoaching kan tilbydes som en workshop i din klub eller forening, hvor jeg over 3 timer vil give gode råd og arbejde med forældrene i foreningen for at skabe en bedre forældreopbakning og stemning på sidelinien

Hvis du ønsker et individuelt forløb, hvor du lærer at optimere din forældrerolle eller hvis du har særlige udfordringer som forælder, er det selvfølgelig også en mulighed. Ring og hør nærmere om hvad jeg kan tilbyde.

Forældrecoachingforløb

Blive en bedre forælder for dit eliteidrætsbarn.

5 timer med fokus på din rolle som forælder til et eliteidrætsbarn. Herunder.

  • Arbejde med adfærd
  • Afklaring af værdier.
  • Råd og øvelser til rollen som eliteidrætsforælder.

Efter forløbet vil du være istand til at støtte dit eliteidrætsbarn på en hel ny og mere støttende og konstruktiv måde.

Mentraltræningsforløb

Er du interesseret i et mentaltræningssforløb?

Forældreworkshop

Måske er en forældreworkshop lige noget for jer.

Mentaltræning for ungdomsspillere

Se nærmere herunder.

Teamudvikling

Det allervigtigste er, at alle trækker i samme retning.

Kontakt

ADRESSE

Klokkens Kvarter 92,
5220 Odense SØ

TELEFON